Кожній свасі – по ковбасі

     В рамках декади комісії технологічних дисциплін було проведено захід «Кожній свасі – по ковбасі».

    В заході взяли участь студенти 031 групи під керівництвом свого куратора Нефедової Г.М.

  Метою проведення було ознайомлення з історією виникнення ковбас,асортиментом та особливостями приготування, а також студенти взнали багато цікавих фактів: в якому місті збудовано пам’ятник, де було виготовлено найбільшу ковбасу, та ін. А також всі дізналися про знамениту ковбасу Хмельниччини – зіньківську, її традиції та особливості рецептури виготовлення. Розповіли оду про зіньківську ковбасу.

                                     

 Cтуденти презентували та пригостили ковбасами, які приготували власноруч, як солоними так і солодкими: манна з родзинками і цукатами; гарбузова з барбарисом та цедрою; вівсяна з бананом та яблуками; пшоняна з цибулею, грибами і беконом; ячмінна з беконом, кукурудзою та приправами; пшенична з беконом, цибулею та м’ятою; рисова з зеленим горошком, кукурудзою та морквою; гречана з грибами, цибулею та часником;макаронна з яйцями; картопляна з беконом та цибулею.

  

  

  

   Це було цікаво, навчально та смачно!