Дріжджі

  19 жовтня викладач комісії технологічних дисциплін Присяжна О.Л. провела відкрите заняття з дисципліни «Мікробіологія» для студентів третього курсу спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів». Тема заняття «Дріжджі».

                                       

                                       

  На занятті були розглянуті морфологія, розмноження, класифікація дріжджів. Викладач акцентувала увагу студентів на характеристиці дріжджів, які мають промислове значення.

                                       

  Заняття було змістовним, цікавим. Пояснення навчального матеріалу супроводжувалось мультимедійною презентацією та переглядом відеофільму, що сприяло кращому засвоєнню теми, підвищенню мотиваційної складової студентів до вивчення дисципліни.