Технологічна практика

      Під час проведення декади комісії технологічних дисциплін було проведено конференцію за підсумками технологічної практики студентів четвертих курсів спеціальності «Виробництво харчової продукції».

     З словами привітання учасників конференції виступила Нефедова Ганна Михайлівна.

                                     

   Далі старшокурсники розповіли про умови проходження практики, набуті практичні навички на базах: ресторан «Ля мажор» - Мельник Вікторія, ресторан «Клеопатра» – Киселюк Ярослав, кафе «Під брамою» – Руссу Станіслав, ресторан «Beef» смт. Дунаївці – Галачинський Богдан.

                                       

                                     

   А студенти 042 групи Марчук Віктор, Лип'як Олександр, Гетьман Ілля навіть зняли фільм про базу практики ресторану "Reinkars" та процеси приготування страв: салат "Цезар", піцу "Дольче віта", другу страву "Качине філе з карамелізованими яблуками".