Рік Японії в Україні

   В Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ в рамках декади циклової комісії технологічних дисциплін відбулася виховна година на тему «Рік Японії в Україні».

   З вступним словом до студентів звернувся завідувач відділення харчових технологій Нефедов А.І., який розповів, що останнім часом одним з найбільших іноземних інвесторів в Україні є Японія. З метою активізації двостороннього співробітництва, зміцнення зв’язків між Україною та Японією, популяризації та вивчення історії, культури, традицій народу Японії – 2017 рік проголошено Роком Японії в Україні.

                                       

                                       

  На захід було запрошено власника суші-бару «Сакура» Юлію Вікторівну та її працівників, випускників нашого коледжу, які провели майстер-клас по приготуванню ролів.

                                       

                                       

                                       

  Студенти технологічного відділення познайомилися з нюансами і тонкощами японської кухні, дізналися, що люблять японці, і яке значення в їхньому житті займає їжа.