Кращий кухар-юніор Поділля

  Студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ прийняли участь у професійному конкурсі «Кращий кухар-юніор Поділля», який був проведений за ініціативою Подільської гімназії кулінарів в Хмельницькому торговельно-економічному коледжі КНЕУ.

                                  

                                 

 Мета конкурсу: формування фахової активності студентів, підвищення професійної майстерності, сприяння творчого та інтелектуального розвитку молоді, популяризації подільської кухні.

                                  

  

 Студенти 032 групи Крижанівський Валентин та Трачук Марія приймали участь в конкурсі, в супроводі викладачів Нефедової Г.М. та Нефедова А.І., в номінаціях «Страва з птиці з гарніром та десерт з яблук».

                                  

                                                   

 Наші студенти зайняли ІІ почесне місце і нагороджені дипломами ІІ ступеня та цінними призами.