Дах

     Ремонтні роботи з відновлення даху головного корпусу закінчено

                                       

  

  

                                       

Негода

     Негода, яка вирувала Україною 26 червня завдала збитків і нашому навчальному закладу.

  

 

   Крім поламаних дерев зірвало більше ніж двісті квадратних метрів даху. Сильні поштовхи буревію закинули частину покрівлі далеко від корпусу.

                                  

 

                                  

                                  

                                  

                                  

                                  

                                  

 

                                  

                                                  

  Відповідні служби розпочали відновлювальні роботи, а фото які ми бачимо, знято дроном, власноруч виготовленим нашим викладачем Коваленком С.В.

В рамках професійної підготовки

   13.06.2017 в лабораторії технології хліба проведено цікаве заняття для студентів другого курсу спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів».

    

   Згідно програми навчальної практики студенти вивчали процеси формування і випікання хлібобулочних виробів.

   На практичне заняття було запрошено випускницю коледжу та Національного університету харчових технологій, технолога ТОВ «Селена ЛТД» Аліну Бабій, яка провела майстер-клас з формування хлібобулочних виробів та оздоблювального декору з тіста. Було продемонстровано техніку формування плетінок, калачів, батонів та булочок.

 

  Студенти уважно стежили за кожним рухом технолога, намагались самостійно сформувати вироби і на завершення поділились своїми враженнями: «Для першого разу, звісно, вироби вийшли неідеальні, але ми розуміємо, що справжній досвід і майстерність приходять з часом. Випечені хліби, калачі, батони, плетінки, булочки, круасани вийшли просто неймовірні -  рум´яні, пухкі, духмяні. Всі з задоволенням скуштували свої вироби і пригостили інших. Ми з нетерпінням чекаємо нових практичних занять, адже вони допоможуть нам набути практичних навичок і оцінити важливість  майбутньої професії».

    Заняття провела викладач циклової комісії технологічних дисциплін Павельчук Н.В. 

Випуск 2017

   Завершальним акордом навчального року є пора випускних вечорів. Це не лише підсумок нашої роботи, але й особливий день для студентів, їх батьків.

                                  

                                  

Кам’янець-Подільський коледж випустив молодших спеціалістів зі спеціальностей:  – Бухгалтерський облік

– Фінанси і кредит

– Економіка підприємства

– Обслуговування програмних систем і комплексів

– Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв

– Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів

                                  

                                 

                                  

                                  

                                  

    Дипломовані фахівці виходять у доросле життя. Хай стелиться їм барвисто дорога, хай невдачі оминають у житті. А на згадку у всіх залишиться добре слово, гарні емоції, задушевні пісні.

 

Профорієнтаційна робота в Новій Ушиці

   08.06.2017 року студенти 621 групи Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ під керівництвом викладачів циклової комісії технологічних дисциплін Федорової Т.О., Павельчук Н.В. та Присяжної О.Л. провели профорієнтаційну роботу серед учнів загальноосвітніх шкіл Новоушицького району.

                                  

   Між студентами коледжу та школярами зав’язалась цікава бесіда з питань навчання в коледжі за різними спеціальностями.